Wie is Gerard Vonk?

Wie zijn wij?

Achter het bureau VONK&VLAM gaat Gerard Vonk schuil.

Gerard is afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen als Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog en heeft binnen die studie ook veel programma’s gevolgd bij Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Vanaf 1992 is Gerard  werkzaam als trainer, coach en organisatieadviseur. Eerst bij de Woodbrookers in Kortehemmen, Friesland en later bij het SBI, landelijk opererend vanuit Doorn. Vanaf december 2001 heeft Gerard zijn eigen training- en coachingbedrijf VONK&VLAM.

Gerard traint en coacht een grote diversiteit aan teams uit organisaties: managementteams, uitvoerende teams en medezeggenschapsteams. In zijn trainingen gaan leiderschapsvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en zingevingvragen hand in hand. Hij heeft een stijl die afwisselend diepgravend en lichtvoetig is.

Professionaliteit

Gerard Vonk is lid van Cocon, een Noordelijk netwerk van creatieve en innovatieve trainers.

Recente scholing

  • Opleiding provocatieve coaching bij Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander van het IEP in Nijmegen
  • Diverse trainingen oplossingsgerichte coaching bij Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien.
  • Opleiding voor ‘Systemisch Interveniëren in organisaties’ bij Anton de Kroon en Siebke Kaat van het Hellinger Instituut Nederland
  • Opleiding ‘Systeem Dynamiek in Organisaties’ bij Jan Jacob Stam en Bibi Schreuder van het Hellinger Instituut Nederland
  • Workshop Appreciative Inquiry bij Ronald van Domburg van PlayToChange

 

↓ Meer ↓