Sphere Nederland

De ondernemingsraad van Sphere Nederland wordt al sinds 2005 begeleid door VONK&VLAM. Dat is al een lange periode en natuurlijk is er in die periode veel gebeurd.
De begeleiding heeft zich dan ook uitgestrekt tot het totale brede gebied van training, coaching en advisering van de ondernemingsraad: teambuilding, teamrollen, kernkwaliteiten, wetskennis, positionering van de groep ten opzichte van directie en achterban, missie en visievorming, strategische positionering, relatie met de overkoepelende medezeggenschap, vergadervaardigheden, argumenteren, presenteren, persoonlijke effectiviteit, arbeidsomstandigheden, sociaal beleid, financieel beleid, advisering rondom personeelsenquete, advisering rondom reorganisaties en renovaties. 
sphere_header_logo
SPHERE NEDERLAND is een onderdeel van de SPHERE GROEP waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. SPHERE is Europa’s grootste producent op het gebied van huishoudelijke verpakkingen.

De ondersteuning vanuit de Groep zorgt voor de uitwisseling  van up-to-date kennis in de diverse productsegmenten, aanvulling van ons leveringsprogramma met producten geproduceerd binnen de Groep en de mogelijkheid om intensief te blijven investeren in research & development.
Op het gebied van innovatie is de SPHERE GROEP een trendsetter als het gaat om de productie van milieuvriendelijke producten.

De SPHERE GROEP heeft productielocaties cq verkoopkantoren in diverse Europese landen waaronder Frankrijk, België, Duitsland, Italië, Spanje, Groot-Brittannië.

De GROEP werd in 1976 opgericht onder de naam SP METAL. In 2005 is deze naam gewijzigd in SPHERE. Bij de SPHERE GROEP zijn in totaal ca. 1300 personen werkzaam. De SPHERE GROEP stelt de klant centraal en heeft innovatie van producten en diensten hoog in het vaandel staan. SPHERE ontwikkelt,produceert en verkoopt producten als: vuilniszakken, diepvrieszakken,vershoudfolie en bakpapier, aluminium bakjes en huishoudfolie.

↓ Meer ↓