Uitnodiging: Flow&Go: Nederland leert van Afrika

mei 21, 14 • Flow&GoNo Comments

Als een van onze sponsoren en/of deelnemer aan één van de lunchtrainingen van de stichting Flow & Go (of anderszins geïnteresseerde) willen we je van harte uitnodigen voor een bijeenkomst op 27 mei van 13 tot 17 u bij Seats 2 Meet in Groningen.

Thema: Nederland leert van Afrika

10EqXadFJMK_xPVntrJUq3hlbEyE4X5ZyC7LdW6mqEE

13-16 april: Zes trainers van de Flow&Go Foundation geven in Phuthaditjhaba, Zuid-Afrika, een seminar waarin verbinding, netwerkversterking en empowerment centraal staan: het “Mtiririko Creativity and Problem Solving Seminar” . Mtiririko is Swahili voor ‘flow’ and ‘commitment’.
Zo’n 150 pastors, studenten en communityleaders uit townships zijn bij elkaar gekomen om kennis en kunde uit te wisselen en creatieve technieken toe te passen om te komen tot nieuwe (of juist oeroude) oplossingen voor actuele maatschappelijke problemen, zoals armoede, werkloosheid, man-vrouwverhoudingen.

D4-IomGvE9c1RUL_GEzCmWiDdrqqgJOKUWsOB9kaZUc

 

27 mei: Terug in Nederland willen de zes Flow&Go-trainers graag met u delen welke nieuwe ideeën en inzichten zij in Zuid-Afrika hebben opgestoken om vraagstukken en problemen in Nederland adequaat aan te pakken.

Kosten: Waardebepaling achteraf; de opbrengst komt ten goede aan dit project van de Flow&Go Foundation

Aanmelden:
Nicole van der Ouw: 06-21553228
mailto:info@creatiefverandermanagement.nll

Seats2Meet Groningen draagt hier aan bij door de ruimte gratis ter beschikking te stellen
Eemsgolaan 9
9727 DW Groningen
Dinsdag 27 mei2014 van 13 tot 17 u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

↓ Meer ↓