You Tube’s

sep 8, 14 • Foto en Film, InspiratieNo Comments

De Sant Andreu Jazz Band is een project uit Barcelona dat voortkomt uit een muziekklas. Hierin brengt de dirigent  Joan Chamorro, een big band samen met kinderen van 6 tot 18 jaar oud.

In bijgaand YouTube filmpje zijn twee jonge vrouwen te zien waar het plezier in zingen werkelijk van het scherm afspringt. Wil je meer te weten komen over dit Spaanse project dan kun je doorklikken naar Kids And Music

 

Happy, die prachtige song, geschreven, geproduceerd en gezongen door Pharrell Williams! Dit nummer uit 2013 is afkomstig van de soundtrack van de computeranimatiefilm Despicable Me 2. Het nummer werd werkelijk waanzinnig succesvol: het stond nummer 1 in 24 verschillende landen en er werden wereldwijd 10 miljoen stuks van verkocht. Samen met het nummer werd een site geopend: http://24hoursofhappy.com/, waarop een videoclip van 24 uur is te zien en te beluisteren. Daarnaast komt er iets later een site in de lucht http://wearehappyfrom.com/map waarop het nummer te zien is op meer dan 800 verschillende plaatsen in de wereld.
Het nummer hierboven staat is toch wel een van de meest mooie en komische versies van het nummer!

Hieronder het prachtige filmpje van de Portugese concertpianiste Maria Joao Pires. In een Generale repetitie met publiek merkt ze tot haar schrik dat ze het verkeerde concert heeft ingestudeerd . . . . .

Jeff Beck, Live at Ronnie Scott’s in 2007. Op basgitaar de toen 18 jarige Tal Wilkenfeld uit Australië. Prachtig om te zien hoe de oude garde hier vol respect het hoofd buigt voor de nieuwe lichting!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

↓ Meer ↓