Mooie reactie uit Zambia

mei 23, 16 • Flow&GoNo Comments

Tijdens onze Flow&Go activiteiten in Zambia hebben we ook uitgebreid contact gehad met Amina Sammo. Zij stuurde ons deze prachtige video recommandatie!

Amina Sammo is een gerenommeerd bankdirecteur uit Ghana die veel ervaring heeft met microkrediet projecten in Afrika. Zij heeft ons geadviseerd over hoe je de microkrediet-gelden moet beheren zodat de vrouwen van het Naleli Initiative in Zambia mede zeggenschap hebben over de gelden en de kredieten voor o.a. nieuwe deelneemsters.
Op haar beurt heeft Amina bij het Flow&Go-team managementpuzzels en vragen voor projecten in Ghana neergelegd voor feedback. Onze innovatieve en creatieve technieken om met management vraagstukken bezig te gaan waren voor Amina Sommo nieuw. Zij maakte in Zambia bij ons voor het eerst zelf deze technieken mee en doet daarvan verslag in haar korte film.

Ze was vooral enthousiast over het systemische werk in een organisatieopstelling en het werken met mindmappen. De opstelling ging over haar plannen voor een weeshuis in Ghana gericht op pubers. De mindmap ging over haar eigen leven, over haar dromen en vooral over haar talenten die ze dacht in het geheel niet te bezitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

↓ Meer ↓