Stichting Flow&Go opgericht

apr 29, 14 • ! VONK&VLAM, Flow&Go, Inspiratie1 Comment

Op 18 februari (2014) is de Stichting Flow&Go opgericht. (Flow&Go-Foundation vanwege het internationale karakter).  Bij Trip Notarissen in Groningen zijn de officiële handelingen verricht. Nog voordat we aan onze reis naar Qwaqwa in Zuid-Afrika beginnen willen we het Mtiririko project een solide basis geven. Onder de naam “Flow&Go-foundation” zullen we de internationale / intercontinentale activiteiten van onze partnerschap (Anne Heleen Bijl, Nicole van der Ouw, Gerard Vonk, Geert Kamps, Marcel van der Pol en Sjoerd de Vries) ontplooien.

1456058_1388648661407950_1075339794_n

Wat beogen we met de Stichting Flow&Go:

Mission:

The mission of Flow & Go foundation is to exchange creativity, skills and knowledge, for problem solution in countries around the world.

Missie:

De missie van Flow & Go is het overdragen van kennis en creativiteit aan de mensen in ontwikkelingslanden zodat zij zelf in staat zijn om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op problemen in hun eigen cultuur. Dit omdat westerse landen niet de benodigde kennis van andere culturen hebben om passende oplossingen voor problemen aan te dragen.

Beschrijving

Flow & Go staat voor het op een creatieve manier uitwisselen van kennis tussen de westerse beschaving en die van ontwikkelingslanden en deze kennis zichzelf plaatselijk laten verspreiden. De kennis is de “Flow” vanuit deze flow wil Flow & Go er voor zorgen dat deze kennis zichzelf verspreidt, dit is de “Go”.

Herkenbaarheid:

Bij een nieuwe Stichting hoort natuurlijk ook een nieuwe herkenbaarheid naar buiten toe. Bij de Triodosbank is een nieuw gezamenlijk rekeningnummer aangevraagd.
Er is een nieuw gezamenlijk logo:
skUYwY5zhDyPbGyCBANBSW3J1qOepkZMU-dLwrKf6rg
Er is een nieuwe gezamenlijke website:
En er is een gezamenlijke FaceBook pagina:
imgres

Let’s Flow&Go!

1 Responses to Stichting Flow&Go opgericht

 1. Jolan Smeets schreef:

  “De missie van Flow & Go is het overdragen van kennis en creativiteit aan de mensen in ontwikkelingslanden zodat zij zelf in staat zijn om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op problemen in hun eigen cultuur. Dit omdat westerse landen niet de benodigde kennis van andere culturen hebben om passende oplossingen voor problemen aan te dragen.”

  Ik zou graag een open gesprek aan gaan met de Bestuursleden van Flow&Go aangaande armoedebestrijding in NL en de mogelijkheden vanuit jullie stichting daarin met als insteek mijn werk- en levens motto:

  “Immers, kennis en netwerk kun je oneindig delen zonder er zelf armer van te worden. Sterker nog, je wordt er ‘rijker’ van.”

  Do you care to share knowledge and network?

  Neem dan aub contact op met mij via jolan.smeets@roodprojecten.nl of via mijn mobiele nummer 0616461388

  Met dank alvast en uitziende naar een kennismaking op korte termijn,
  Jolan Smeets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

↓ Meer ↓